Horoskoopit.info kertoo kunkin horoskooppimerkin piirteet ja yhteensopivuuden toistensa kanssa vuosien kokemuksella

Keskiviikkona 19. kesäkuuta 2024, kello 22.50


Härkä-merkin horoskooppi — katsaus tulevaan — päivämääränä 19.6.

Pitkän aikavälin horoskooppiyhteenveto 6/2024: Etsi mitä todella tarvitset, älä tuhlaa aikaasi aineelliseen. Sitä päivitettiin viimeksi kesäkuussa.

Vuosihoroskooppi 2024

Olet sitkeä, mutta kasvat hitaasti sekä ulkoisesti että juurinesi sisäisesti. Aivan kuin kukka, myös sinä tarvitset elämääsi sopivan yhdistelmän ravinteita ja tilaa. Toukokuussa huomaat, etenkin jos olet syntynyt huhtikuussa, kuinka aikaisemmin elämässäsi itsestäänselvyytenä pitämäsi asiat alkavat varistamaan lehtiä. Havaitset ulkoisen minäkuvasi tarvitsevan muutoksen, mutta uudista vaatekaappisi vain osin. Mikäli et ole varma kuinka kokea syvempiä, aidompia ihmissuhteita, yritä aloittaa tunteidesi käsittely itsestäsi sensuroimatta niitä. Huomaa kuinka käyttämäsi aika sen ja sen parissa osoittaa asioiden tärkeysjärjestyksen.

Kehotuksia

Härän kanssa huonosti yhteensopivia merkkejä ovat Leijona, ja Vesimies.

Yhteenveto

Muinaisssa Mesopotamiassa Härkä oli ensimmäinen tähtimerkki. Härkä edustaa vahvatahtoista henkilöä, joka on sitkeä ja päättäväinen. Hän ei välitä äkillisistä muutoksista, viivästyksistä eikä minkäänlaisesta turvattomuudesta. Hän nauttii esimerkiksi puutarhanhoidosta, kokkaamisesta, musiikista, romantiikasta ja käsillään tekemisestä.

Härän jakso on trooppisen jaksotuksen mukaan 21.4.–21.5., mutta IAU-jakso — ns. tieteellinen jakso, on hieman erilainen: 14.5.–19.6. Tämän tähtimerkin vastapari on Skorpioni. Modaliteetti on kiinteä. Kiinteä modaliteetti tarkoittaaa vakautta, luotettavuutta ja päättäväisyyttä. Toisaalta se voi tarlkoittaa muutoksen vastustamista ja jukuripäisyyttä. He ovat päämäärätietoisia ja saavat asiat hoidettua. Tähtimerkin elementti on maa: maa edustaa käytännöllisyyttä ja on esillä Kauriilla, Härällä sekä Neitsyellä. Tähtimerkin sijainti taivaalla on 30°–60° astetta pituuspiirillä.

Nimi eri kielillä
  • Suomeksi: Härkä
  • Ruotsiksi: Oxen
  • Englanniksi: Bull
  • Latinaksi: Taurus
  • Kreikaksi: Tavros
Symboli ja selitys
Härän symboli
Härän pää ja sarvet
Onnentieto
  • Onnenpäivä: perjantai
  • Onnenväri: vihreä ja sininen
  • Onnenkivet: smaragdi ja topaasi
  • Onnennumero: 4

Sama tähtimerkki on nykyisillä kansanedustajilla Anders Adlercreutz, Ari Koponen, Ben Zyskowicz, Emma Kari, Hilkka Kemppi, Hussein al-Taee, Iiris Suomela, Janne Heikkinen, Juha Sipilä, Jukka Mäkynen, Jussi Halla-aho, Li Andersson, Marko Asell, Marko Kilpi, Niina Malm, Paula Werning, Riikka Slunga-Poutsalo, Sandra Bergqvist, Sanni Grahn-Laasonen, Sofia Vikman, sekä Veikko Vallin.

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus muiden kanssa on laskettu tälle sivulle.

Härkä-miehen kuvaus

Toiseen mieltyneellä Härkä-miehellä on sisäinen ristiriita, sillä hänen on hankalaa tehdä ratkaiseva siirto ja samalla pitää yllä käsitystä perinteisistä sukupuolirooleista. Härän elämässä on vaihe, jolloin hän voi parisuhteessa muuttua hemmotelluksi lapseksi ja vain nauttia olostaan. Siksi hänen omaa parasta ajatellen on saatava mies pois neljän seinän sisältä. Hänellä on rikas tunnemaailma, mutta hankaluuksia tuoda se puoli itsestään esiin.

Kommentointi on toistaiseksi pois käytöstä johtuen roskapostista.

Tämä sivu ei ole vielä saanut mielipiteitä.