Horoskoopit.info kertoo kunkin horoskooppimerkin piirteet ja yhteensopivuuden toistensa kanssa vuosien kokemuksella

Tiistaina 18. toukokuuta 2021, kello 23.10


Härkä-merkin horoskooppi — katsaus tulevaan — päivämääränä 18.5.

Pitkän aikavälin horoskooppiyhteenveto 5/2021: Etsi mitä todella tarvitset, älä tuhlaa aikaasi aineelliseen. Sitä päivitettiin viimeksi toukokuussa.

Vuosihoroskooppi 2021

Olet sitkeä, mutta kasvat hitaasti sekä ulkoisesti että juurinesi sisäisesti. Aivan kuin kukka, myös sinä tarvitset elämääsi sopivan yhdistelmän ravinteita ja tilaa. Toukokuussa huomaat, etenkin jos olet syntynyt huhtikuussa, kuinka aikaisemmin elämässäsi itsestäänselvyytenä pitämäsi asiat alkavat varistamaan lehtiä. Havaitset ulkoisen minäkuvasi tarvitsevan muutoksen, mutta uudista vaatekaappisi vain osin. Mikäli et ole varma kuinka kokea syvempiä, aidompia ihmissuhteita, yritä aloittaa tunteidesi käsittely itsestäsi sensuroimatta niitä. Huomaa kuinka käyttämäsi aika sen ja sen parissa osoittaa asioiden tärkeysjärjestyksen.

Kehotuksia

Härän kanssa huonosti yhteensopivia merkkejä ovat Leijona, ja Vesimies.

Yhteenveto

Muinaisssa Mesopotamiassa Härkä oli ensimmäinen tähtimerkki. Härkä edustaa vahvatahtoista henkilöä, joka on sitkeä ja päättäväinen. Hän ei välitä äkillisistä muutoksista, viivästyksistä eikä minkäänlaisesta turvattomuudesta. Hän nauttii esimerkiksi puutarhanhoidosta, kokkaamisesta, musiikista, romantiikasta ja käsillään tekemisestä.

Härän jakso on trooppisen jaksotuksen mukaan 21.4.–21.5., mutta IAU-jakso — ns. tieteellinen jakso, on hieman erilainen: 14.5.–19.6. Tämän tähtimerkin vastapari on Skorpioni. Modaliteetti on kiinteä. Kiinteä modaliteetti tarkoittaaa vakautta, luotettavuutta ja päättäväisyyttä. Toisaalta se voi tarlkoittaa muutoksen vastustamista ja jukuripäisyyttä. He ovat päämäärätietoisia ja saavat asiat hoidettua. Tähtimerkin elementti on maa: maa edustaa käytännöllisyyttä ja on esillä Kauriilla, Härällä sekä Neitsyellä. Tähtimerkin sijainti taivaalla on 30°–60° astetta pituuspiirillä.

Nimi eri kielillä
  • Suomeksi: Härkä
  • Ruotsiksi: Oxen
  • Englanniksi: Bull
  • Latinaksi: Taurus
  • Kreikaksi: Tavros
Symboli ja selitys
Härän symboli
Härän pää ja sarvet
Onnentieto
  • Onnenpäivä: perjantai
  • Onnenväri: vihreä ja sininen
  • Onnenkivet: smaragdi ja topaasi
  • Onnennumero: 4

Ajankohtaista: kansanedustajat ovat toki vaihtuneet, joten nämä alla näkyvät tiedot ovat vanhentuneet. Ne tullaan päivittämään pian uusiin.

Sama tähtimerkki on nykyisillä  edellisillä kansanedustajilla Anders Adlercreutz, Eerikki Viljanen, Emma Kari, Juha Sipilä, Kari Kulmala, Kauko Juhantalo, Lauri Ihalainen, Lea Mäkipää, Li Andersson, Maarit Feldt-Ranta, Mikko Alatalo, Niilo Keränen, Ozan Yanar, Sanni Grahn-Laasonen, sekä Sofia Vikman.

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus muiden kanssa on laskettu tälle sivulle.

Härkä-miehen kuvaus

Toiseen mieltyneellä Härkä-miehellä on sisäinen ristiriita, sillä hänen on hankalaa tehdä ratkaiseva siirto ja samalla pitää yllä käsitystä perinteisistä sukupuolirooleista. Härän elämässä on vaihe, jolloin hän voi parisuhteessa muuttua hemmotelluksi lapseksi ja vain nauttia olostaan. Siksi hänen omaa parasta ajatellen on saatava mies pois neljän seinän sisältä. Hänellä on rikas tunnemaailma, mutta hankaluuksia tuoda se puoli itsestään esiin.

Kommentointi on toistaiseksi pois käytöstä johtuen roskapostista.

Mielipiteet (2 kpl)

Alla näytetään uusimmat mielipiteet siten, että alussa ovat kaikkein tuoreimmat.