Horoskoopit.info kertoo kunkin horoskooppimerkin piirteet ja yhteensopivuuden toistensa kanssa vuosien kokemuksella

Lauantaina 31. lokakuuta 2020, kello 11.35


Jousimies-merkin horoskooppi — katsaus tulevaan — päivämääränä 31.10.

Pitkän aikavälin horoskooppiyhteenveto 10/2020: Koti- ja rakkauselämä voivat yhdistyä uudella tavalla. Sitä päivitettiin viimeksi lokakuussa.

Vuosihoroskooppi 2020

Saturnus tuo tullessaan kaikkea muuta paitsi kivaa. Uusien aloitusten aika tarjoaa mahdollisuuden oppia uutta, mahdollisuuden kehittyä ja tehdä jotain, jota et tyypillisesti tekisi: matkustelisi ilman tarkkaa aikataulua. Voit odottaa hidastetöyssyjä matkan varrella helmikuussa, kuten myös heinä-elokuussa. Rahapuoli voi olla, niin ikävää kuin se onkin, suurennuslasin alla. Toukokuun jälkeen voit nähdä rutiineissa ja kotonakin muutoksen tuulet. Olet ehkä huomannut tutustuvasi sellaisiin ihmisiin, jotka eivät varsinaisesti ole sinun tyyppiäsi. Suhteesi on mahdollista muuttaa vakaammaksi mikäli liität itsestäsi oppimat asiat tähän hetkeen.

Kehotuksia

Jousimiehen kanssa huonosti yhteensopivia merkkejä ovat Neitsyt, ja Kalat.

Yhteenveto

Filosofinen tapa kokea maailma saa heidät pohtimaan ja vaeltamaan nähdäkseen miksi jokin on sillä tavalla kuin se on. He ovat optimisteja ja suoriutuvat muutoksista mukisematta. He ovat valmiit tekemään mitä tahansa saavuttaakseen päämääränsä. Jousimies on huumorintajuinen ja erityisen utelias. Hänen merkittävin heikkous on malttamattomuus ja tahdittomuus etenkin elämänkokemuksen vielä puuttuessa.

Jousimiehen jakso on trooppisen jaksotuksen mukaan 23.11.–21.12., mutta IAU-jakso — ns. tieteellinen jakso, on hieman erilainen: 18.12.–18.1. Tämän tähtimerkin vastapari on Kaksoset. Modaliteetti on muuttuva. Muuttuvan modaliteetin tähtimerkit ovat taipuvaisia ja valmiit menemään virran mukana olivat olosuhteet mitkä tahansa. He näkevät tilanteen jokaisen puolen ja hoitavat erinomaisesti kriisitilanteet. Heidät on myös helppo ymmärtää väärin. Tähtimerkin elementti on tuli: tuli kuvastaa toimintaa ja luovuutta, se antaa kipinän Oinaalle, Leijonalle ja Jousimiehelle. Tähtimerkin sijainti taivaalla on 240°–270° astetta pituuspiirillä.

Nimi eri kielillä
  • Suomeksi: Jousimies
  • Ruotsiksi: Skytten
  • Englanniksi: Archer
  • Latinaksi: Sagittarius
  • Kreikaksi: Toksotis
Symboli ja selitys
Jousimiehen symboli
Kentaurin nuoli on tähdätty ylemmäs
Onnentieto
  • Onnenpäivä: torstai
  • Onnenväri: vaaleansininen
  • Onnenkivet: topaasi ja ametisti
  • Onnennumero: 3

Sama horoskooppimerkki on myös Suomen presidentillä Pehr Evind Svinhufvud, Juho Kusti Paasikivi, Mauno Henrik Koivisto.

Ajankohtaista: kansanedustajat ovat toki vaihtuneet, joten nämä alla näkyvät tiedot ovat vanhentuneet. Ne tullaan päivittämään pian uusiin.

Sama tähtimerkki on nykyisillä  edellisillä kansanedustajilla Anne-Mari Virolainen, Ari Jalonen, Arja Juvonen, Elsi Katainen, Jani Toivola, Katja Taimela, Maria Tolppanen, Mikko Kärnä, Mikko Savola, Paavo Arhinmäki, Pauli Kiuru, Pekka Puska, Peter Östman, Päivi Räsänen, Sirkka-Liisa Anttila, sekä Tiina Elovaara.

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus muiden kanssa on laskettu tälle sivulle.

Jousimies-miehen kuvaus

Jousimies rakastuu nopeasti ja saattaa käyttäytyä niin kuin muiden valloittaminen olisi hänen elämänsä tehtävä. Tutustuttaessa Jousimies-mieheen on syytä pitää häntä aluksi käden etäisyydellä niin että hänen tunteet tasoittuvat. Tällaiseen mieheen tutustuminen voi olla hauskaa, mutta hän voi tarvita riittävän "kahelin" partnerin seuratakseen mukana ja sanoakseen "ei" silloin kun rajat tulevat vastaan. Sellaisesta lapsenmielisyydestä huolimatta hän halki elämän etsii tietoa ja vastauksia kysymyksiin.

Kommentointi on toistaiseksi pois käytöstä johtuen roskapostista.

Mielipiteet (1 kpl)

Alla näytetään uusimmat mielipiteet siten, että alussa ovat kaikkein tuoreimmat.