Horoskoopit.info kertoo kunkin horoskooppimerkin piirteet ja yhteensopivuuden toistensa kanssa vuosien kokemuksella

Lauantaina 27. marraskuuta 2021, kello 07.00


Käärmeenkantaja-merkin horoskooppi — katsaus tulevaan — päivämääränä 27.11.

Pitkän aikavälin horoskooppiyhteenveto 11/2021: Aavistuksiesi johdosta sinulle hymyillään, muttei aina vilpittömästi. Sitä päivitettiin viimeksi marraskuussa.

Vuosihoroskooppi 2021

Käärmeenkantaja on tähdistö noin kuuden valovuoden päässä meistä ja sen vuoksi sitä ei tyypillisesti pidetä 13. eläinradan merkkinä. Kaikki muut tähtimerkit on nimetty tähdistöjen mukaan. Jos Käärmeenkantaja mielletään omaksi horoskooppimerkikseen, se on yhdistelmä Skorpionia ja Jousimiestä, joiden välissä se sijaitsee. Tuo "epämerkki" johtaa sekä salamyhkäiseen että magneettisuuteen, mutta myös kapinointiin ja itsenäisyyteen. Käärmeenkantaja on Jousimiehen tavoin tiedonjanoinen, toisaalta Skorpionin lailla omistushaluinen.

Kehotuksia

Käärmeenkantajan kanssa huonosti yhteensopivia merkkejä ovat .

Yhteenveto

Skorpionin ja Jousimiehen väliin istunut Käärmeenkantaja on yhdistelmä heidän luonteenpiirteitään: hän ei seuraa sokeasti auktoriteetteja, vaan etsii jatkuvasti totuutta. Hän janoaa tietoa ja on intohimoinen. Intohimoisuus on kaksiteräinen miekka: se tarkoittaa myönteisten seikkojen lisäksi temperamenttia ja mustasukkaisuutta.

Käärmeenkantajan jakso on trooppisen jaksotuksen mukaan , mutta IAU-jakso — ns. tieteellinen jakso, on hieman erilainen: 30.11.–17.12. Modaliteetti on muuttuva. Muuttuvan modaliteetin tähtimerkit ovat taipuvaisia ja valmiit menemään virran mukana olivat olosuhteet mitkä tahansa. He näkevät tilanteen jokaisen puolen ja hoitavat erinomaisesti kriisitilanteet. Heidät on myös helppo ymmärtää väärin.

Nimi eri kielillä
  • Suomeksi: Käärmeenkantaja
  • Ruotsiksi: Ormbäraren
  • Englanniksi: Serpent Bearer
  • Latinaksi: Ophiuchus
  • Kreikaksi: Ophiuchos
Symboli ja selitys
Käärmeenkantajan symboli
Hahmo kantaa tai vääntää käärmettä
Onnentieto
  • Onnenpäivä:
  • Onnenväri:
  • Onnenkivet:
  • Onnennumero:

Kommentointi on toistaiseksi pois käytöstä johtuen roskapostista.

Mielipiteet (1 kpl)

Alla näytetään uusimmat mielipiteet siten, että alussa ovat kaikkein tuoreimmat.