Horoskoopit.info kertoo kunkin horoskooppimerkin piirteet ja yhteensopivuuden toistensa kanssa vuosien kokemuksella

Keskiviikkona 19. kesäkuuta 2024, kello 23.41


Kaksoset-merkin horoskooppi — katsaus tulevaan — päivämääränä 19.6.

Pitkän aikavälin horoskooppiyhteenveto 6/2024: Odotat odottamatonta, olet hilkulla kohdata sen ja tulla ymmärretyksi väärin. Älä huoli. Sitä päivitettiin viimeksi kesäkuussa.

Vuosihoroskooppi 2024

Tänä vuonna tärkein oppi on ymmärtää kuinka pelko on hallittavissa, jos ei täysin karkoitettavissa. Käynnissä on pitkäkestoinen jakso, jossa kyseenalaistat kaiken. Ehkä ajatuksesi kulkevat supernopasti niin, ettei mistään yksittäisestä saa kunnolla oteta. Paras keino siinä tilanteessa on pitää tauko tuumailusta minuutiksi tai kahdeksi. Jos mietit sinua koskevia huhuja tai tusinaa eri vaihtoehtoa, anna aavistuksiesi ja logiikkasi yhdistää voimansa. Sen sijaan älä sotke resursseja ja suhdetta, sillä se johtaa sotkuihin. Sinuun on helppo luottaa kun seisot omine jalkoinesi.

Kehotuksia

Kaksosten kanssa huonosti yhteensopivia merkkejä ovat Neitsyt, ja Kalat.

Yhteenveto

Kaksosten vahvuuksiin kuuluvat uteliaisuus, mukautuvuus ja kyky oppia asioita nopeasti. Heitä toisaalta vaivaa ajoittain päämäärättömyys. Mukauvutuvuudesta ja avoimmuudesta johtuen he menestyvät luovuutta vaativissa tehtävissä, kuten taiteilijoina, kirjailijoina ja toimittajina. Toisaalta Kaksosella on taipumus olla levottomia eivätkä he nauti rutiineista tai saman toistamisesta.

Kaksosten jakso on trooppisen jaksotuksen mukaan 22.5.–21.6., mutta IAU-jakso — ns. tieteellinen jakso, on hieman erilainen: 20.6.–20.7. Tämän tähtimerkin vastapari on Jousimies. Modaliteetti on muuttuva. Muuttuvan modaliteetin tähtimerkit ovat taipuvaisia ja valmiit menemään virran mukana olivat olosuhteet mitkä tahansa. He näkevät tilanteen jokaisen puolen ja hoitavat erinomaisesti kriisitilanteet. Heidät on myös helppo ymmärtää väärin. Tähtimerkin elementti on ilma: ilma tarkoittaa älykkyyttä ja se on leimaava piirre Vaa'alla, Vesimiehellä ja Kaksosilla. Tähtimerkin sijainti taivaalla on 60°–90° astetta pituuspiirillä.

Nimi eri kielillä
  • Suomeksi: Kaksoset
  • Ruotsiksi: Tvillingarna
  • Englanniksi: Twins
  • Latinaksi: Gemini
  • Kreikaksi: Didimoi
Symboli ja selitys
Kaksosten symboli
Seuralainen
Onnentieto
  • Onnenpäivä: keskiviikko
  • Onnenväri: keltainen
  • Onnenkivet: akaatti ja turmaliini
  • Onnennumero: 2

Sama horoskooppimerkki on myös Suomen presidentillä Lauri Kristian Relander, Carl Gustaf Emil Mannerheim.

Sama tähtimerkki on nykyisillä kansanedustajilla Antero Laukkanen, Heli Järvinen, Jari Ronkainen, Juhana Vartiainen, Kimmo Kiljunen, Kristiina Salonen, Mari-Leena Talvitie, Markus Lohi, Outi Alanko-Kahiluoto, Paula Risikko, Pirkka-Pekka Petelius, Riikka Purra, Ritva Elomaa, Satu Hassi, Sofia Virta, sekä Veijo Niemi.

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus muiden kanssa on laskettu tälle sivulle.

Kaksoset-miehen kuvaus

Kaksoset-mies rakastuessaan ei ajattele onko se vain hetken huumaa vai elämän pituinen juttu, ja sen vuoksi hän voi käydä toisen hermoille kaavaillessaan sadunomaista yhteiseloa. Häntä ei voi pitää kaikkein vakaimpana kumppanina, sillä vaikka hänellä ei ole tarkoituksena tuottaa partnerilleen pettymystä, hän ei itse tiedosta tunteissaan tapahtuvia äkillisiä muutoksia. Hän tarvitsee kärsivällisen, itsenäisen kumppanin.

Kommentointi on toistaiseksi pois käytöstä johtuen roskapostista.

Tämä sivu ei ole vielä saanut mielipiteitä.