Horoskoopit.info kertoo kunkin horoskooppimerkin piirteet ja yhteensopivuuden toistensa kanssa vuosien kokemuksella

Torstaina 23. toukokuuta 2024, kello 22.41


Kalat-merkin horoskooppi — katsaus tulevaan — päivämääränä 23.5.

Pitkän aikavälin horoskooppiyhteenveto 5/2024: Voit yhdistää hyvinvoinnin ja henkisen kehittymisen. Jos olet syntynyt maaliskuun alussa, muista varoa alkusyksyn sinistä. Sitä päivitettiin viimeksi toukokuussa.

Vuosihoroskooppi 2024

Monet elävät niin kuin mitä he näkisivät, omistaisivat ja olisivat, olisivat pysyviä. Sinä näet paremmin kuinka ne ovat oikeastaan väliaikaisia ja kulkevat ikään kuin alusta loppuun, sitten uudelleen ja uudelleen. Ehkä edelliset vuodet, jo vuodesta 2012 asti, ovat olleet toinen toistaan ikävämpiä. Niiden aikana on pilkahdellut valoa, ja loka-marraskuussa voit odottaa pääseväsi takaisin valoon. Elämänmeno kiihtyy toukokuun aikana, kun uutiset, viestit ja kanssaihmisten äänet tulvivat myös sinun rutiineihisi. Ei siinä ole mitään väärää, että ystävyyssuhteet ovat tärkeimmällä sijalla. Tunnethan vetoa heihin, jotka kaipaavat myötätuntoa.

Kehotuksia

Kalojen kanssa huonosti yhteensopivia merkkejä ovat Kaksoset, ja Jousimies.

Yhteenveto

Kalat on luonnostaan intuitiivinen ja taiteellinen. Erityisesti musiikki voi olla tärkeässä roolissa jo hänen elämänsä alkuvuosista. He ovat kaikista tähtimerkeistä suvaitsevaisimpia, anteeksiantavia ja ovat valmiit auttamaan toisia odottamatta mitään vaivanpalkaksi, mutta he saattavat janota huomiota ja sen vuoksi ottaa marttyyrin asenteen.

Kalojen jakso on trooppisen jaksotuksen mukaan 20.2.–20.3., mutta IAU-jakso — ns. tieteellinen jakso, on hieman erilainen: 12.3.–18.4. Tämän tähtimerkin vastapari on Neitsyt. Modaliteetti on muuttuva. Muuttuvan modaliteetin tähtimerkit ovat taipuvaisia ja valmiit menemään virran mukana olivat olosuhteet mitkä tahansa. He näkevät tilanteen jokaisen puolen ja hoitavat erinomaisesti kriisitilanteet. Heidät on myös helppo ymmärtää väärin. Tähtimerkin elementti on vesi: vesi symboloi tunteita ja on merkittävä piirre Kravulla, Skorpionilla ja Kaloilla. Tähtimerkin sijainti taivaalla on 330°–360° astetta pituuspiirillä.

Nimi eri kielillä
  • Suomeksi: Kalat
  • Ruotsiksi: Fiskarna
  • Englanniksi: Fish
  • Latinaksi: Pisces
  • Kreikaksi: Ihtheis
Symboli ja selitys
Kalojen symboli
Kaksi kalaa sidottu yhteen, mutta ne uivat eri suuntiin
Onnentieto
  • Onnenpäivä: keskiviikko
  • Onnenväri: violetti ja merenvihreä
  • Onnenkivet: helmi
  • Onnennumero: 7

Sama tähtimerkki on nykyisillä kansanedustajilla Ari Torniainen, Eeva-Johanna Eloranta, Eva Biaudet, Eveliina Heinäluoma, Hanna Kosonen, Ilmari Nurminen, Jari Koskela, Jouni Kotiaho, Juho Eerola, Jussi Wihonen, Maria Ohisalo, Markku Eestilä, Markus Mustajärvi, Rami Lehto, Sari Essayah, Sari Tanus, Sebastian Tynkkynen, Sinuhe Wallinheimo, Toimi Kankaanniemi, Vilhelm Junnila, Ville Kaunisto, sekä Ville Skinnari.

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus muiden kanssa on laskettu tälle sivulle.

Kalat-miehen kuvaus

Jokainen parisuhde Kalat-miehen elämässä on tärkeä opetus, mutta joka kerta rakastuessaan hän kokee sen olevan "se suuri juttu". Hän on suhteessa selkeästi omistautunut niin kauan kuin tunteet kestävät. Tällainen mies tarvitsee aikaa omille ajatuksilleen ja kokemuksilleen, sillä ilman sitä hän voi muuttua kestämättömän ärsyttäväksi. Hänelle on tärkeää myös tehdä jotain luovaa niin, että kun on aika siirtyä tuonilmaisiin, häneltä on jäänyt jotain tuleville polville.

Kommentointi on toistaiseksi pois käytöstä johtuen roskapostista.

Tämä sivu ei ole vielä saanut mielipiteitä.