Horoskoopit.info kertoo kunkin horoskooppimerkin piirteet ja yhteensopivuuden toistensa kanssa vuosien kokemuksella

Tiistaina 23. heinäkuuta 2024, kello 12.07


Kauris-merkin horoskooppi — katsaus tulevaan — päivämääränä 23.7.

Pitkän aikavälin horoskooppiyhteenveto 7/2024: Haluat rynnätä eteenpäin, mutta muista kummasta päästä kynttilää poltetaan. Sitä päivitettiin viimeksi heinäkuussa.

Vuosihoroskooppi 2024

Vuoteen 2020 asti muut yrittävät olla niin kuin Kauris, mutta sinun ei tarvitse yrittää. Voit tarjota tuttavillesi opastusta, ja he ottavat sen lopultakin vastaan, mikä ilahduttaa sinua kaikkein eniten. Vakava puolesi saattaa tallata jälkeen "ihmisen" sinussa, nimittäin luovuuden, tunteet ja kyvyn sitoutua. Sellaiset asiat voivat ruveta tuntua ahdistavilta ja noloilta. Uskottelet itsellesi kuinka on turhanpäiväistä tarpoa murheissa tai huolissa, mutta sisimmässäsi ne janottavat eniten. Mikäli olet vielä alle 30-vuotias, muista kuinka kokemus on paras oppi. Voit odottaa silmäniloa odottamattomasta ihmistyypistä.

Kehotuksia

Kauriin kanssa huonosti yhteensopivia merkkejä ovat Oinas, ja Vaaka.

Yhteenveto

Kauris on tähtimerkki, joka edustaa aikaa ja vastuullisuutta. Sen edustajat ovat luonteeltaan perinteiden kunnioittajia ja usein vakavamielisiä. Kauris kykenee hallitsemaan sisäisen olotilansa ja tekemään realistisia suunnitelmia, ja siksi erityisesti työelämässä he ovat tärkeitä ympäröiville ihmisille. Heidän on mahdollista menestyä juuri kokemuksensa ja osaamisensa avulla. Kauriin on hankala hyväksyä sellaisia ajatuksia ja tapoja, joiden hän katsoo poikkeavan omistaan liiaksi.

Kauriin jakso on trooppisen jaksotuksen mukaan 22.12.–.20.1., mutta IAU-jakso — ns. tieteellinen jakso, on hieman erilainen: 19.1.–15.2. Tämän tähtimerkin vastapari on Krapu. Modaliteetti on kardinaali. Kardinaalimodaliteetin tähtimerkit ovat alkuun panijoita, yritteliäitä ja luovia henkilöitä, mutta ajoittain aggressiivisia. He ovat päättäväisiä ja ryhtyessään tekemään jotakin, he saavat sen valmiiksi. Tähtimerkin elementti on maa: maa edustaa käytännöllisyyttä ja on esillä Kauriilla, Härällä sekä Neitsyellä. Tähtimerkin sijainti taivaalla on 270°–300° astetta pituuspiirillä.

Nimi eri kielillä
  • Suomeksi: Kauris
  • Ruotsiksi: Stenbocken
  • Englanniksi: Goat Mountain
  • Latinaksi: Capricornus
  • Kreikaksi: Aigokeros
Symboli ja selitys
Kauriin symboli
Vuoden keho ja pää, jossa kalan häntä ja vuoden sarvet
Onnentieto
  • Onnenpäivä: lauantai
  • Onnenväri: vihreä ja ruskea
  • Onnenkivet: gagaatti ja onyksi
  • Onnennumero: 3

Sama horoskooppimerkki on myös Suomen presidentillä Tarja Kaarina Halonen.

Sama tähtimerkki on nykyisillä kansanedustajilla Anna-Maja Henriksson, Antti Häkkänen, Eeva Kalli, Janne Sankelo, Jukka Gustafsson, Maria Guzenina, Mika Niikko, Raimo Piirainen, Timo Harakka, Tuomas Kettunen, sekä Wille Rydman.

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus muiden kanssa on laskettu tälle sivulle.

Kauris-miehen kuvaus

Toiseen syvästi mieltynyt Kauris-mies ei yleensä osaa käsitellä tunteitaan ja sen vuoksi hän voi käyttäytyä niin kuin toiselta planeetalta tippunut kummajainen. Silloin kun hänellä käy tuuri ja sopivan ymmärtäväinen kumppani löytyy, hän voi pysyä samassa suhteessa elämän ajan. Tämän miehen kanssa oleminen ei ole kaikkein helpointa, sillä hänellä voi olla mahdottomia odotuksia ja vaikeaa tehdä kompromisseja. Ne johtuvat siitä, että hän pelkää tehdä virheitä.

Kommentointi on toistaiseksi pois käytöstä johtuen roskapostista.

Tämä sivu ei ole vielä saanut mielipiteitä.