Horoskoopit.info kertoo kunkin horoskooppimerkin piirteet ja yhteensopivuuden toistensa kanssa vuosien kokemuksella

Torstaina 23. toukokuuta 2024, kello 21.55


Krapu-merkin horoskooppi — katsaus tulevaan — päivämääränä 23.5.

Pitkän aikavälin horoskooppiyhteenveto 5/2024: Kokiessasi itsesi uupuneeksi, tarkista terveytesi, siten vahvistat myös ihmissuhteitasi. Sitä päivitettiin viimeksi toukokuussa.

Vuosihoroskooppi 2024

Vuonna 2011 käynnistynyt jakso alkaa olla viimeinkin lopulla. Sen loppusuora koittaa toukokuussa. Olet toivottavasti viime vuosien aikana pystynyt kehittymään ihmisenä vaikka se on tarkoittanut leppoisien tapojen muuttumista. On hyvä purkaa vanhat epävarmaa oloa aiheuttavat muistot, sillä ne voivat muutoin paisua peloksi epäonnistua tulevaisuudessa. Suuri haaste on oppia vetämään raja johonkin ja sanoa "ei". Osaat ajoittaa tekemisesi kun vain viitsit nostaa jalkasi ja ottaa askeleen. Ehkä olet liian kauan oppinut hyväksymään liian vähän, sillä aikaisemmin se oli vaivattomin tapa hoitaa asiat. Yritä luoda tasapaino vaikka se voi lyödä kiilan suhteeseen.

Kehotuksia

Kravun kanssa huonosti yhteensopivia merkkejä ovat Oinas, ja Vaaka.

Yhteenveto

Krapuun tutustuminen voi olla haastavaa, sillä he näyttävät ulkomaailmalle suhtautuvansa asioihin epäluuloisesti. Heiltä puuttuva kärsivällisyys saattaa muiden silmissä tuntua kummallisilta mielialanmuutoksilta, ja jopa itsekkyydeltä tai itsesääliltä. Sen vuoksi Kravun voi olla hankalaa luoda uusia kontakteja töissä, koulussa ja vapaa-ajalla. Vain ystävilleen ja perheensä jäsenille he onnistuvat näyttämään parhaat puolensa.

Kravun jakso on trooppisen jaksotuksen mukaan 22.6.–22.7., mutta IAU-jakso — ns. tieteellinen jakso, on hieman erilainen: 21.7.–9.8. Tämän tähtimerkin vastapari on Kauris. Modaliteetti on kardinaali. Kardinaalimodaliteetin tähtimerkit ovat alkuun panijoita, yritteliäitä ja luovia henkilöitä, mutta ajoittain aggressiivisia. He ovat päättäväisiä ja ryhtyessään tekemään jotakin, he saavat sen valmiiksi. Tähtimerkin elementti on vesi: vesi symboloi tunteita ja on merkittävä piirre Kravulla, Skorpionilla ja Kaloilla. Tähtimerkin sijainti taivaalla on 90°–120° astetta pituuspiirillä.

Nimi eri kielillä
  • Suomeksi: Krapu
  • Ruotsiksi: Kräftan
  • Englanniksi: Crab
  • Latinaksi: Cancer
  • Kreikaksi: Karkinos
Symboli ja selitys
Kravun symboli
Yhteys maalliseen ja henkiseen maailmaan
Onnentieto
  • Onnenpäivä: maanantai
  • Onnenväri: hopea ja sininen
  • Onnenkivet: kuukivi ja helmi
  • Onnennumero: 5

Sama horoskooppimerkki on myös Suomen presidentillä Martti Oiva Kalevi Ahtisaari.

Sama tähtimerkki on nykyisillä kansanedustajilla Antti Kurvinen, Atte Harjanne, Erkki Tuomioja, Jari Leppä, Jari Myllykoski, Jussi Saramo, Kim Berg, Lulu Ranne, Matias Marttinen, Mikko Kinnunen, Noora Koponen, Pekka Aittakumpu, Piritta Rantanen, Saara-Sofia Sirén, Sari Multala, Seppo Eskelinen, Veronika Honkasalo, sekä Ville Tavio.

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus muiden kanssa on laskettu tälle sivulle.

Krapu-miehen kuvaus

Krapu-mies ihastuessaan tuppaa osoittamaan epävarmalta. Hänellä on taipumus pysyä tietyissä tavoissaan ja noudattaa itselleen asettamiaan sääntöjä, sillä ne saavat hänet tuntemaan itsensä varmemmalta. Tällainen mies ymmärtää kumppaninsa tunteita, mutta edes täydelliseltä vaikuttavan kumppanin edessä hänelle voi olla vaikeaa avautua. Krapu-mies voi tehdä saman tähtimerkin naisen sekopäiseksi.

Kommentointi on toistaiseksi pois käytöstä johtuen roskapostista.

Tämä sivu ei ole vielä saanut mielipiteitä.