Horoskoopit.info kertoo kunkin horoskooppimerkin piirteet ja yhteensopivuuden toistensa kanssa vuosien kokemuksella

Keskiviikkona 18. syyskuuta 2019, kello 02.53


Leijona-merkin horoskooppi — katsaus tulevaan — päivämääränä 18.9.

Pitkän aikavälin horoskooppiyhteenveto 9/2019: Korjaat menneisyytesi epäkohtia ja rakennat siten et vain itseäsi vaan myös talouttasi. Sitä päivitettiin viimeksi syyskuussa.

Vuosihoroskooppi 2019

Jos sinä voisit valita, ystäväsi yläasteelta olisivat yhtä sydämellisiä ja totuudenmukaisia kuin silloin ennen. Joskus paras tapa kohdata uutta on antaa vanhan mennä menojaan. Kun mietit mihin suuntaan mennä, on hyvä kysyä: onko tämä vielä hauskaa? Päivittäisessä elämässäsi kunnianhimo hiivu eikä maine koe kolauksia, joskin tekemisesi vievät enemmän aikaa kuin odotat. Pystyt korjaamaan monia kotona odottavia ongelmia lähestymällä niitä leijonamaisella varmuudella. Helmikuussa, kuten myös heinä-elokuun aikana, aiheutat itsellesi ja rakkaimmallesi iloa toimimalla joustavammin ja suoremmin.

Kehotuksia

Leijonan kanssa huonosti yhteensopivia merkkejä ovat ja Härkä ja Skorpioni.

Yhteenveto

Leijona haluaa arvostusta ja nauttii ihailusta, värikkäistä asioista, hauskanpidosta ystävien kesken, ja matkustelusta. Leon heikkouksiin kuuluu haraaminen vastaan kun asioihin halutaan muutos. He voivat ratkoa haastavatkin ongelmat ja tuoda järjestyksen sinne missä sitä tarvitaan, eivätkä he pelkää pyytää apua. Leijona rohkenee kieltäytyä avunpyynnöstä silloin kun sitä pyydetään häneltä pelkän maineen ja mammonan vuoksi.

Leijonan jakso on trooppisen jaksotuksen mukaan 23.7.–22.8., mutta IAU-jakso — ns. tieteellinen jakso, on hieman erilainen: 10.8.–15.9. Tämän tähtimerkin vastapari on Vesimies. Modaliteetti on kiinteä. Kiinteä modaliteetti tarkoittaaa vakautta, luotettavuutta ja päättäväisyyttä. Toisaalta se voi tarlkoittaa muutoksen vastustamista ja jukuripäisyyttä. He ovat päämäärätietoisia ja saavat asiat hoidettua. Tähtimerkin elementti on tuli: tuli kuvastaa toimintaa ja luovuutta, se antaa kipinän Oinaalle, Leijonalle ja Jousimiehelle. Tähtimerkin sijainti taivaalla on 120°–150° astetta pituuspiirillä.

Nimi eri kielillä
  • Suomeksi: Leijona
  • Ruotsiksi: Lejonet
  • Englanniksi: Lion
  • Latinaksi: Leo
  • Kreikaksi: Leon
Symboli ja selitys
Leijonan symboli
Perustuu kreikan kielen lambda-kirjaimeen.
Onnentieto
  • Onnenpäivä: sunnuntai
  • Onnenväri: kulta ja oranssi
  • Onnenkivet: rubiini ja kissansilmä
  • Onnennumero: 3

Sama tähtimerkki on nykyisillä kansanedustajilla Antero Vartia, Antti Lindtman, Joakim Strand, Kai Mykkänen, Kalle Jokinen, Kari Tolvanen, Kimmo Tiilikainen, Krista Kiuru, Marisanna Jarva, Markku Eestilä, Martti Talja, Mats Nylund, Mika Kari, Olavi Ala-Nissilä, Outi Mäkelä, Petri Honkonen, Tarja Filatov, sekä Veera Ruoho sekä Ville Niinistö.

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus muiden kanssa on laskettu tälle sivulle.

Leijona-miehen kuvaus

Leijona-miehen ymmärtäminen edellyttää hänen heikkojen puolien tuntemista. Yksi niistä on hankaluus päästää irti "erääntyneistä" suhteista. Hän ei salaa heikkouksiaan tarkoituksella, mutta ei toisaalta nauti tunnetasolla vaivalloisten asioiden käsittelemisestä. Löytäessään mieleisensä kumppanin hän haluaa näyttää ritarilliselta, itsevarmalta ja voimakkaalta, mutta ei sen takia, että hän olisi epävarma, vaan pitäessään sellaista tärkeänä kun yritetään valloittaa toinen.

Oma mielipide

Haluatko kertoa omista kokemuksistasi muile lukijoille? Tällä lomakkeella lähetetyt viestit tulevat näkyviin sivun alaosaan.

Tämä sivu ei ole vielä saanut mielipiteitä.