Horoskoopit.info kertoo kunkin horoskooppimerkin piirteet ja yhteensopivuuden toistensa kanssa vuosien kokemuksella

Torstaina 20. kesäkuuta 2024, kello 00.08


Neitsyt-merkin horoskooppi — katsaus tulevaan — päivämääränä 20.6.

Pitkän aikavälin horoskooppiyhteenveto 6/2024: Jos kykenet erottamaan kaksi asiaa toisistaan, voit tarttua upeaan tilaisuuteen. Sitä päivitettiin viimeksi kesäkuussa.

Vuosihoroskooppi 2024

Hyveesi pysyvät sivualalla, sillä haluat niin olevan. Toivot huomion kiinnittyvän projekteihin ja niihin, joihin olet laittanut paljon energiaa. On toki mälsää tulla otetuksi itsestäänselvyytenä. Työsi kantaa hedelmää ja saat lopultakin pääroolin, kunhan toimit vielä vähän uutterammin. Sinulla ei ole aikaa näytellä diivaa, sillä olet kartuttanut kykyjäsi miettiessäsi ovatko ne vielä liian vajavaiset. Älä uppoa täydellisyyden tavoitteluun kun eteesi tuodaan korjattavaa. Ehkä yksityiselämässäsi mietit jälkikasvua ja työtä -- se voi juurtua rakkauselämässäsi hallitsevaksi teemaksi. Sinulle on helpompaa käsitellä tehtäviä kuin tunteita ihmissuhteessa. Näet enemmän vain hidastamalla vauhtia.

Kehotuksia

Neitsyen kanssa huonosti yhteensopivia merkkejä ovat Kaksoset, ja Jousimies.

Yhteenveto

Neitsyt nauttii eläimistä, terveellisestä ruoasta, luonnosta ja puhtaudesta. Neitsyt kiinnittää huomion myös pikkuseikkoihin, he etsivät korjattavaa ja parannettavaa, ja heidät tunnetaankin tarkkoina ja huolellisina ihmisinä. Vaikka he ovat lempeitä, he tekevät selkeän eron läheistensä ja muiden välille. Sen vuoksi ulkopuoliset voivat mieltää Neitsyen kylmäksi ja tunteettomaksi.

Neitsyen jakso on trooppisen jaksotuksen mukaan 23.8.–23.9., mutta IAU-jakso — ns. tieteellinen jakso, on hieman erilainen: 16.9.–30.10. Tämän tähtimerkin vastapari on Kalat. Modaliteetti on muuttuva. Muuttuvan modaliteetin tähtimerkit ovat taipuvaisia ja valmiit menemään virran mukana olivat olosuhteet mitkä tahansa. He näkevät tilanteen jokaisen puolen ja hoitavat erinomaisesti kriisitilanteet. Heidät on myös helppo ymmärtää väärin. Tähtimerkin elementti on maa: maa edustaa käytännöllisyyttä ja on esillä Kauriilla, Härällä sekä Neitsyellä. Tähtimerkin sijainti taivaalla on 150°–180° astetta pituuspiirillä.

Nimi eri kielillä
  • Suomeksi: Neitsyt
  • Ruotsiksi: Jungfrun
  • Englanniksi: Maiden
  • Latinaksi: Virgo
  • Kreikaksi: Parthenos
Symboli ja selitys
Neitsyen symboli
Muunnettu kreikankielisistä kirjaimista.
Onnentieto
  • Onnenpäivä: keskiviikko
  • Onnenväri: ruskea ja vihreä
  • Onnenkivet: peridotiitti ja sardonyksi
  • Onnennumero: 2

Sama horoskooppimerkki on myös Suomen presidentillä Sauli Väinämö Niinistö, Urho Kaleva Kekkonen.

Sama tähtimerkki on nykyisillä kansanedustajilla Anders Norrback, Anneli Kiljunen, Ano Turtiainen, Antti Lindtman, Anu Vehviläinen, Esko Kiviranta, Hanna-Leena Mattila, Hannu Hoskonen, Heikki Autto, Jenna Simula, Jouni Ovaska, Kaisa Juuso, Katri Kulmuni, Matias Mäkynen, Petri Huru, Pia Lohikoski, Pihla Keto-Huovinen, Ruut Sjöblom, Saara Hyrkkö, Sami Savio, Sheikki Laakso, Sirpa Paatero, sekä Suna Kymäläinen.

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus muiden kanssa on laskettu tälle sivulle.

Neitsyt-miehen kuvaus

Neitsyt-mies langetessaan loveen tutkii itseään ja miettii alati onko kyse "oikeasta jutusta" vai ohimenevästä tunteesta. Hänen kanssaan oleminen voi olla haastavaa, sillä vain ystävilleen hän on kiinteästi uskollinen, mutta parisuhteessa kestäminen on toinen juttu ellei hän pidä löytämäänsä kumppania sopivana. Tällaiselle miehelle rauhoittuminen, hymyily ja elämästä nauttiminen ei ole mahdollista mikäli hänellä on käynnissä jokin projekti.

Kommentointi on toistaiseksi pois käytöstä johtuen roskapostista.

Tämä sivu ei ole vielä saanut mielipiteitä.