Horoskoopit.info kertoo kunkin horoskooppimerkin piirteet ja yhteensopivuuden toistensa kanssa vuosien kokemuksella

Tiistaina 18. toukokuuta 2021, kello 22.23


Oinas-merkin horoskooppi — katsaus tulevaan — päivämääränä 18.5.

Pitkän aikavälin horoskooppiyhteenveto 5/2021: On lopultakin aika luopua piintyneistä käsityksistä ja ennakkoluuloista. Sitä päivitettiin viimeksi toukokuussa.

Vuosihoroskooppi 2021

Elämänmuutos on vielä käynnissä, etenkin niissä tunnemaailman asioissa, joita et ole halunnut käsitellä vetoamalla kiireisiin ja työntämällä ne siten taka-alalle. Toukokuussa tilanteesi alkaa enemmän tai vähemmän tasaantumaan. Kun muut katsovat sinua, he näkevät itsevarman, mutta ennalta-arvaamattoman Oinaan. On aika miettiä mitä tavoitteita olet ottanut, ja miksi. On helppo innostua niistä puuhista, joita olet ottanut asiaksesi, mutta jos kiinnostus niitä kohtaan on hiipunut, se voi selittää heikon olotilan. Saatat pyöritellä liian montaa liikkuvaa osaa käsissäsi niin, ettei lopulta jäljelle jää mitään. Katso ympärillesi kipinöiden varalta helmikuussa, sekä heinä-elokuussa.

Kehotuksia

Oinaan kanssa huonosti yhteensopivia merkkejä ovat Krapu, ja Kauris.

Yhteenveto

Eläinradan ensimmäinen tähtimerkki tunnetaan aloittajana, johtajana ja itsenäisenä henkilönä, joka tuntee olonsa epämiellyttäväksi ollessaan jouten. Muut voivat tulkita Oinaan itsenäisyyden impulsiivisuutena ja varomattomuutena. Perinteisesti astrologiassa Oinasta on pidetty kuin lapsena, joka on suorasukainen, innostunut, hieman "kuumakalle", ja uskollinen ystävilleen.

Oinaan jakso on trooppisen jaksotuksen mukaan 21.3.–20.4., mutta IAU-jakso — ns. tieteellinen jakso, on hieman erilainen: 19.4.–13.5. Tämän tähtimerkin vastapari on Vaaka. Modaliteetti on kardinaali. Kardinaalimodaliteetin tähtimerkit ovat alkuun panijoita, yritteliäitä ja luovia henkilöitä, mutta ajoittain aggressiivisia. He ovat päättäväisiä ja ryhtyessään tekemään jotakin, he saavat sen valmiiksi. Tähtimerkin elementti on tuli: tuli kuvastaa toimintaa ja luovuutta, se antaa kipinän Oinaalle, Leijonalle ja Jousimiehelle. Tähtimerkin sijainti taivaalla on 0°–30° astetta pituuspiirillä.

Nimi eri kielillä
  • Suomeksi: Oinas
  • Ruotsiksi: Väduren
  • Englanniksi: Ram
  • Latinaksi: Aries
  • Kreikaksi: Krios
Symboli ja selitys
Oinaan symboli
Pukin pää ja sarvet
Onnentieto
  • Onnenpäivä: tiistai
  • Onnenväri: punainen
  • Onnenkivet: rubiini ja timantti
  • Onnennumero: 4

Sama horoskooppimerkki on myös Suomen presidentillä Kyösti Kallio.

Ajankohtaista: kansanedustajat ovat toki vaihtuneet, joten nämä alla näkyvät tiedot ovat vanhentuneet. Ne tullaan päivittämään pian uusiin.

Sama tähtimerkki on nykyisillä  edellisillä kansanedustajilla Anna Kontula, Anne Kalmari, Arto Pirttilahti, Hanna Sarkkinen, Hannakaisa Heikkinen, Harri Jaskari, Juha Pylväs, Laura Huhtasaari, Leena Meri, Martti Mölsä, Merja Mäkisalo-Ropponen, Mika Lintilä, Mikaela Nylander, Mirja Vehkaperä, Pekka Haavisto, Pertti Hakanen, Pia Viitanen, Pirkko Mattila, Reijo Hongisto, Sanna Lauslahti, Sari Raassina, Seppo Kääriäinen, Susanna Koski, Teuvo Hakkarainen, Touko Aalto, Tuomo Puumala, Ulla Parviainen, Vesa-Matti Saarakkala, sekä Ville Vähämäki.

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus muiden kanssa on laskettu tälle sivulle.

Oinas-miehen kuvaus

Parisuhteet eivät ole Oinas-miehille helppoja, mutta erityisen hankalaa heille on päästä samalle aallonpituudelle kumppanin kanssa, ja ajatella molempia osapuolia. Hän pitää vaivattomimpana tehdä asiat omin päin, eikä ole tyypillistä, että hän löytää kumppanin joka jaksaa pysyä perässä. Tällaiselle miehelle on tärkeää on tärkeää, että myös kumppani on itsenäinen niin taloudellisesti kuin sosiaalisestikin.

Kommentointi on toistaiseksi pois käytöstä johtuen roskapostista.

Mielipiteet (1 kpl)

Alla näytetään uusimmat mielipiteet siten, että alussa ovat kaikkein tuoreimmat.

Nuuskatukka kirjoitti 1.2.2018 kello 13.18

Ei pidä ihan täysin paikkansa, mutta tunnistan joitain piirteitä.