Horoskoopit.info kertoo kunkin horoskooppimerkin piirteet ja yhteensopivuuden toistensa kanssa vuosien kokemuksella

Keskiviikkona 18. syyskuuta 2019, kello 02.52


Oinas-merkin horoskooppi — katsaus tulevaan — päivämääränä 18.9.

Pitkän aikavälin horoskooppiyhteenveto 9/2019: On lopultakin aika luopua piintyneistä käsityksistä ja ennakkoluuloista. Sitä päivitettiin viimeksi syyskuussa.

Vuosihoroskooppi 2019

Elämänmuutos on vielä käynnissä, etenkin niissä tunnemaailman asioissa, joita et ole halunnut käsitellä vetoamalla kiireisiin ja työntämällä ne siten taka-alalle. Toukokuussa tilanteesi alkaa enemmän tai vähemmän tasaantumaan. Kun muut katsovat sinua, he näkevät itsevarman, mutta ennalta-arvaamattoman Oinaan. On aika miettiä mitä tavoitteita olet ottanut, ja miksi. On helppo innostua niistä puuhista, joita olet ottanut asiaksesi, mutta jos kiinnostus niitä kohtaan on hiipunut, se voi selittää heikon olotilan. Saatat pyöritellä liian montaa liikkuvaa osaa käsissäsi niin, ettei lopulta jäljelle jää mitään. Katso ympärillesi kipinöiden varalta helmikuussa, sekä heinä-elokuussa.

Kehotuksia

Oinaan kanssa huonosti yhteensopivia merkkejä ovat ja Krapu ja Kauris.

Yhteenveto

Eläinradan ensimmäinen tähtimerkki tunnetaan aloittajana, johtajana ja itsenäisenä henkilönä, joka tuntee olonsa epämiellyttäväksi ollessaan jouten. Muut voivat tulkita Oinaan itsenäisyyden impulsiivisuutena ja varomattomuutena. Perinteisesti astrologiassa Oinasta on pidetty kuin lapsena, joka on suorasukainen, innostunut, hieman "kuumakalle", ja uskollinen ystävilleen.

Oinaan jakso on trooppisen jaksotuksen mukaan 21.3.–20.4., mutta IAU-jakso — ns. tieteellinen jakso, on hieman erilainen: 19.4.–13.5. Tämän tähtimerkin vastapari on Vaaka. Modaliteetti on kardinaali. Kardinaalimodaliteetin tähtimerkit ovat alkuun panijoita, yritteliäitä ja luovia henkilöitä, mutta ajoittain aggressiivisia. He ovat päättäväisiä ja ryhtyessään tekemään jotakin, he saavat sen valmiiksi. Tähtimerkin elementti on tuli: tuli kuvastaa toimintaa ja luovuutta, se antaa kipinän Oinaalle, Leijonalle ja Jousimiehelle. Tähtimerkin sijainti taivaalla on 0°–30° astetta pituuspiirillä.

Nimi eri kielillä
  • Suomeksi: Oinas
  • Ruotsiksi: Väduren
  • Englanniksi: Ram
  • Latinaksi: Aries
  • Kreikaksi: Krios
Symboli ja selitys
Oinaan symboli
Pukin pää ja sarvet
Onnentieto
  • Onnenpäivä: tiistai
  • Onnenväri: punainen
  • Onnenkivet: rubiini ja timantti
  • Onnennumero: 4

Sama horoskooppimerkki on myös Suomen presidentillä Kyösti Kallio. Sama tähtimerkki on nykyisillä kansanedustajilla Anna Kontula, Anne Kalmari, Arto Pirttilahti, Hanna Sarkkinen, Hannakaisa Heikkinen, Harri Jaskari, Juha Pylväs, Laura Huhtasaari, Leena Meri, Martti Mölsä, Merja Mäkisalo-Ropponen, Mika Lintilä, Mikaela Nylander, Mirja Vehkaperä, Pekka Haavisto, Pertti Hakanen, Pia Viitanen, Pirkko Mattila, Reijo Hongisto, Sanna Lauslahti, Sari Raassina, Seppo Kääriäinen, Susanna Koski, Teuvo Hakkarainen, Touko Aalto, Tuomo Puumala, Ulla Parviainen, sekä Vesa-Matti Saarakkala sekä Ville Vähämäki.

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus muiden kanssa on laskettu tälle sivulle.

Oinas-miehen kuvaus

Parisuhteet eivät ole Oinas-miehille helppoja, mutta erityisen hankalaa heille on päästä samalle aallonpituudelle kumppanin kanssa, ja ajatella molempia osapuolia. Hän pitää vaivattomimpana tehdä asiat omin päin, eikä ole tyypillistä, että hän löytää kumppanin joka jaksaa pysyä perässä. Tällaiselle miehelle on tärkeää on tärkeää, että myös kumppani on itsenäinen niin taloudellisesti kuin sosiaalisestikin.

Oma mielipide

Haluatko kertoa omista kokemuksistasi muile lukijoille? Tällä lomakkeella lähetetyt viestit tulevat näkyviin sivun alaosaan.

Mielipiteet (1 kpl)

Alla näytetään uusimmat mielipiteet siten, että alussa ovat kaikkein tuoreimmat.

Nuuskatukka kirjoitti 1.2.2018 kello 13.18

Ei pidä ihan täysin paikkansa, mutta tunnistan joitain piirteitä.