Horoskoopit.info kertoo kunkin horoskooppimerkin piirteet ja yhteensopivuuden toistensa kanssa vuosien kokemuksella

Perjantaina 23. huhtikuuta 2021, kello 08.47


Skorpioni-merkin horoskooppi — katsaus tulevaan — päivämääränä 23.4.

Pitkän aikavälin horoskooppiyhteenveto 4/2021: Tänä vuonna saat runsaasti, myös haasteita. Sitä päivitettiin viimeksi huhtikuussa.

Vuosihoroskooppi 2021

Lokakuusta 2017 aina marraskuulle 2018 koet inspiraatiota ja hyvää tuuria. Sinä aikana voit odottaa läpimurtoja ja tehdä pitkälle tulevaisuuteen tähtääviä suunnitelmia. Urallasi voit menestyä, mutta yksi tai kaksi riskiä voi aiheuttaa loven maineellesi. Ansaitset luottamuksen ja tallaat sisälläsi olevan pessimistisen ajatuksen ottamalla projektiksi miettiä mitä sanoa ääneen ja mistä vaieta. Rakkauselämäsi tervehtyy pitäessäsi mielessä, että parisuhteessa on kaksi ihmistä yhdessä eikä vain hahmoton ja muodoton "me". Alkuvuosi käynnistyy tavalla, joka voi tehdä ravisuttaa lähimpiä suhteitasi.

Kehotuksia

Skorpionin kanssa huonosti yhteensopivia merkkejä ovat Leijona, ja Vesimies.

Yhteenveto

Intohimoinen ja itsevarma Skorpioni on mahtava johtaja. Hän elää kokemuksia varten eikä pelkää tuntea. Osa Skorpioneista vaikuttaa vanhemmilta kuin he todella ovat: se voi johtua käytöksestä ja salaperäisyyden ilmapiiristä hänen ympärillään. Heidän on hankala sopeutua muiden ihmisten tapoihin, ja se onkin elämän pituinen haaste.

Skorpionin jakso on trooppisen jaksotuksen mukaan 24.10.–22.11., mutta IAU-jakso — ns. tieteellinen jakso, on hieman erilainen: 23.11.–29.11. Tämän tähtimerkin vastapari on Härkä. Modaliteetti on kiinteä. Kiinteä modaliteetti tarkoittaaa vakautta, luotettavuutta ja päättäväisyyttä. Toisaalta se voi tarlkoittaa muutoksen vastustamista ja jukuripäisyyttä. He ovat päämäärätietoisia ja saavat asiat hoidettua. Tähtimerkin elementti on vesi: vesi symboloi tunteita ja on merkittävä piirre Kravulla, Skorpionilla ja Kaloilla. Tähtimerkin sijainti taivaalla on 210°–240° astetta pituuspiirillä.

Nimi eri kielillä
  • Suomeksi: Skorpioni
  • Ruotsiksi: Skorpionen
  • Englanniksi: Scorpion
  • Latinaksi: Scorpius
  • Kreikaksi: Skorpios
Symboli ja selitys
Skorpionin symboli
Skorpionin pistin
Onnentieto
  • Onnenpäivä: lauantai
  • Onnenväri: tummanpunainen ja musta
  • Onnenkivet: turkoosi ja opaali
  • Onnennumero: 6

Sama horoskooppimerkki on myös Suomen presidentillä Risto Heikki Ryti.

Ajankohtaista: kansanedustajat ovat toki vaihtuneet, joten nämä alla näkyvät tiedot ovat vanhentuneet. Ne tullaan päivittämään pian uusiin.

Sama tähtimerkki on nykyisillä  edellisillä kansanedustajilla Annika Saarikko, Antti Rinne, Elina Lepomäki, Harry Harkimo, Jussi Niinistö, Krista Mikkonen, Mats Löfström, Matti Vanhanen, Mika Raatikainen, Petteri Orpo, sekä Sanna Marin.

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus muiden kanssa on laskettu tälle sivulle.

Skorpioni-miehen kuvaus

Skorpioni-mies ymmärtää parisuhteen asiana, jossa joko ollaan täysin omistautuneesti, tai ei ollenkaan. Myös muut asiat hän voi nähdä mustavalkoisesti. Optimistisimmatkin Skorpioni-miehet ikään kuin tulkitsevat asiat loppupäästä ensin. Ymmärtäväinen ja myötätuntoinen Skorpioni voi olla omistushaluinen, ja suuttuessaan häntä voi katsella koko päivän saamatta silti selvää mistä oikein kiikastaa.

Kommentointi on toistaiseksi pois käytöstä johtuen roskapostista.

Tämä sivu ei ole vielä saanut mielipiteitä.