Horoskoopit.info kertoo kunkin horoskooppimerkin piirteet ja yhteensopivuuden toistensa kanssa vuosien kokemuksella

Torstaina 23. toukokuuta 2024, kello 22.17


Skorpioni-merkin horoskooppi — katsaus tulevaan — päivämääränä 23.5.

Pitkän aikavälin horoskooppiyhteenveto 5/2024: Tänä vuonna saat runsaasti, myös haasteita. Sitä päivitettiin viimeksi toukokuussa.

Vuosihoroskooppi 2024

Lokakuusta aina marraskuulle koet inspiraatiota ja hyvää tuuria. Sinä aikana voit odottaa läpimurtoja ja tehdä pitkälle tulevaisuuteen tähtääviä suunnitelmia. Urallasi voit menestyä, mutta yksi tai kaksi riskiä voi aiheuttaa loven maineellesi. Ansaitset luottamuksen ja tallaat sisälläsi olevan pessimistisen ajatuksen ottamalla projektiksi miettiä mitä sanoa ääneen ja mistä vaieta. Rakkauselämäsi tervehtyy pitäessäsi mielessä, että parisuhteessa on kaksi ihmistä yhdessä eikä vain hahmoton ja muodoton "me". Alkuvuosi käynnistyy tavalla, joka voi tehdä ravisuttaa lähimpiä suhteitasi.

Kehotuksia

Skorpionin kanssa huonosti yhteensopivia merkkejä ovat Leijona, ja Vesimies.

Yhteenveto

Intohimoinen ja itsevarma Skorpioni on mahtava johtaja. Hän elää kokemuksia varten eikä pelkää tuntea. Osa Skorpioneista vaikuttaa vanhemmilta kuin he todella ovat: se voi johtua käytöksestä ja salaperäisyyden ilmapiiristä hänen ympärillään. Heidän on hankala sopeutua muiden ihmisten tapoihin, ja se onkin elämän pituinen haaste.

Skorpionin jakso on trooppisen jaksotuksen mukaan 24.10.–22.11., mutta IAU-jakso — ns. tieteellinen jakso, on hieman erilainen: 23.11.–29.11. Tämän tähtimerkin vastapari on Härkä. Modaliteetti on kiinteä. Kiinteä modaliteetti tarkoittaaa vakautta, luotettavuutta ja päättäväisyyttä. Toisaalta se voi tarlkoittaa muutoksen vastustamista ja jukuripäisyyttä. He ovat päämäärätietoisia ja saavat asiat hoidettua. Tähtimerkin elementti on vesi: vesi symboloi tunteita ja on merkittävä piirre Kravulla, Skorpionilla ja Kaloilla. Tähtimerkin sijainti taivaalla on 210°–240° astetta pituuspiirillä.

Nimi eri kielillä
  • Suomeksi: Skorpioni
  • Ruotsiksi: Skorpionen
  • Englanniksi: Scorpion
  • Latinaksi: Scorpius
  • Kreikaksi: Skorpios
Symboli ja selitys
Skorpionin symboli
Skorpionin pistin
Onnentieto
  • Onnenpäivä: lauantai
  • Onnenväri: tummanpunainen ja musta
  • Onnenkivet: turkoosi ja opaali
  • Onnennumero: 6

Sama horoskooppimerkki on myös Suomen presidentillä Risto Heikki Ryti.

Sama tähtimerkki on nykyisillä kansanedustajilla Annika Saarikko, Antti Rinne, Harry Harkimo, Juha Mäenpää, Krista Mikkonen, Mats Löfström, Matti Vanhanen, Mia Laiho, Mikko Lundén, Petteri Orpo, sekä Sanna Marin.

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus muiden kanssa on laskettu tälle sivulle.

Skorpioni-miehen kuvaus

Skorpioni-mies ymmärtää parisuhteen asiana, jossa joko ollaan täysin omistautuneesti, tai ei ollenkaan. Myös muut asiat hän voi nähdä mustavalkoisesti. Optimistisimmatkin Skorpioni-miehet ikään kuin tulkitsevat asiat loppupäästä ensin. Ymmärtäväinen ja myötätuntoinen Skorpioni voi olla omistushaluinen, ja suuttuessaan häntä voi katsella koko päivän saamatta silti selvää mistä oikein kiikastaa.

Kommentointi on toistaiseksi pois käytöstä johtuen roskapostista.

Tämä sivu ei ole vielä saanut mielipiteitä.