Horoskoopit.info kertoo kunkin horoskooppimerkin piirteet ja yhteensopivuuden toistensa kanssa vuosien kokemuksella

Keskiviikkona 18. syyskuuta 2019, kello 02.52


Vaaka-merkin horoskooppi — katsaus tulevaan — päivämääränä 18.9.

Pitkän aikavälin horoskooppiyhteenveto 9/2019: Olet vaiheessa, jossa voit ottaa tulevaisuutesi haltuusi ja saada kaipaamaasi turvaa. Sitä päivitettiin viimeksi syyskuussa.

Vuosihoroskooppi 2019

Mietitkö miksi tehdä päätöksiä jos niistä huolimatta joudut ikään kuin joksikin lohdutuspalkinnoksi? Edessäsi on portaikko kiivettäväksi. Se ei ehkä ole järin hauskaa, mutta se on kiivettävissä ja ainoa tapa edetä on sisuuntua ja ottaa askel. Vuosi 2018 aloittaa ainakin marraskuulle asti yltävän muutoksen, jossa raha (resurssit) ei sada taivaalta sinun taskuihisi. Tänä vuonna on välttämätöntä päättää mitä haluat ja mitä et. Näytä ympärillesi voivasi täyttää odotukset. Huomaa kuinka ei ole tarkoituksenmukaista unohtaa "minua" kun puhutaan "meistä". Suuri parannus rakkauselämääsi tapahtuu kun tutkit omaa käsitystäsi siitä mitä on rakkaus, ja toisaalta rakastaminen.

Kehotuksia

Vaa'an kanssa huonosti yhteensopivia merkkejä ovat ja Krapu ja Kauris.

Yhteenveto

Vaa'alle on tärkeää olla kumppanuussuhteessa, sillä heitä kiehtoo tasapainoisuus ja symmetriä, eikä kumpaakaan voi olla ilman toista puoliskoa. Nuorempana he ovat tyypillisesti intohimoisia tasa-arvon ja oikeudenmukaisuuden ajajia, mutta pyrkivät välttämään konflikteja. Iän myötä he alkavat huomioimaan ensisijaisesti sisäistä olotilaa ja persoonallisuutta.

Vaa'an jakso on trooppisen jaksotuksen mukaan 24.9.–23.10., mutta IAU-jakso — ns. tieteellinen jakso, on hieman erilainen: 31.10.–22.11. Tämän tähtimerkin vastapari on Oinas. Modaliteetti on kardinaali. Kardinaalimodaliteetin tähtimerkit ovat alkuun panijoita, yritteliäitä ja luovia henkilöitä, mutta ajoittain aggressiivisia. He ovat päättäväisiä ja ryhtyessään tekemään jotakin, he saavat sen valmiiksi. Tähtimerkin elementti on ilma: ilma tarkoittaa älykkyyttä ja se on leimaava piirre Vaa'alla, Vesimiehellä ja Kaksosilla. Tähtimerkin sijainti taivaalla on 180°–210° astetta pituuspiirillä.

Nimi eri kielillä
  • Suomeksi: Vaaka
  • Ruotsiksi: Vågen
  • Englanniksi: Scales
  • Latinaksi: Libra
  • Kreikaksi: Zygos
Symboli ja selitys
Vaa'an symboli
Punnitusvaaka
Onnentieto
  • Onnenpäivä: perjantai
  • Onnenväri: vaaleanpunainen ja -sininen
  • Onnenkivet: safiiri ja smaragdi
  • Onnennumero: 4

Sama tähtimerkki on nykyisillä kansanedustajilla Arto Satonen, Jani Mäkelä, Johanna Ojala-Niemelä, Kimmo Kivelä, Lenita Toivakka, Mauri Pekkarinen, Pertti Salolainen, Pia Kauma, Sami Savio, Sari Sarkomaa, sekä Timo V. Korhonen sekä Tom Packalén.

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus muiden kanssa on laskettu tälle sivulle.

Vaaka-miehen kuvaus

Vaaka-miehen ymmärtäminen ei tapahdu hetkessä. Hän voi vaikuttaa siltä, ettei ymmärrä toisten tunteita, etenkin jos hänen egonsa päälle on tallattu, jolloin hän voi käyttäytyä vähän niin kuin loukattu lapsi. Rakastuessaan toiseen hän näkee kumppaninsa toisena puoliskonaan ja saattaa edetä suhteen alussa liian nopeasti. Kehittyäekseen ihmisenä hänen on kyettävä tultava toimeen myös yksin.

Oma mielipide

Haluatko kertoa omista kokemuksistasi muile lukijoille? Tällä lomakkeella lähetetyt viestit tulevat näkyviin sivun alaosaan.

Tämä sivu ei ole vielä saanut mielipiteitä.