Horoskoopit.info kertoo kunkin horoskooppimerkin piirteet ja yhteensopivuuden toistensa kanssa vuosien kokemuksella

Torstaina 23. toukokuuta 2024, kello 21.51


Vesimies-merkin horoskooppi — katsaus tulevaan — päivämääränä 23.5.

Pitkän aikavälin horoskooppiyhteenveto 5/2024: Itsevarmuus johtaa suureen muutokseen. Se koskee perhepiiriä. Sitä päivitettiin viimeksi toukokuussa.

Vuosihoroskooppi 2024

Olet ristiriitojen summa ja se sisäinen jännite aiheuttaa odottamattomia 90 asteen käännöksiä. Sinulle ne eivät ole niin iso juttu, vaan lähinnä kuin vaatteiden vaihtamista. Väärään suuntaan johtava muutos on tulossa toukokuussa. Se muutos on muhinut aikansa, joten antakoon tulla. Voit odottaa sekä stressiä että jännitystä, ja sitä enemmän, mitä kauemmin tutkit vaihtoehtoja ja väittelet itsesi kanssa mikä on paras vaihtoehto. Kuljet siksakkia, mutta eteenpäin sekin vie. Kaikki kortit eivät ole pöydällä loputtomiin, mutta muista pelata sääntöjen mukaan.

Kehotuksia

Vesimiehen kanssa huonosti yhteensopivia merkkejä ovat Härkä, ja Skorpioni.

Yhteenveto

Vesimies inhoaa rajoituksia, rikottuja lupauksia, tylsiä hetkiä ja yksin jättämistä. Muiden silmissä he voivat näyttää eriskummallisilta, mutta se voi selittyä Vesimiehen älykkyydellä ja pohdiskelevuudella. He pystyvät miettimään asioita ilman ennakkoluuloja kaikilta kanteilta, siksi he ovat mainioita ongelmanratkaisijoita. He tarvitsevat omaa aikaa. Heillä voi olla vaikeuksia luottaa toisiin ja osoittaa tunteitaan.

Vesimiehen jakso on trooppisen jaksotuksen mukaan 21.1.–19.2., mutta IAU-jakso — ns. tieteellinen jakso, on hieman erilainen: 16.2.–11.3. Tämän tähtimerkin vastapari on Leijona. Modaliteetti on kiinteä. Kiinteä modaliteetti tarkoittaaa vakautta, luotettavuutta ja päättäväisyyttä. Toisaalta se voi tarlkoittaa muutoksen vastustamista ja jukuripäisyyttä. He ovat päämäärätietoisia ja saavat asiat hoidettua. Tähtimerkin elementti on ilma: ilma tarkoittaa älykkyyttä ja se on leimaava piirre Vaa'alla, Vesimiehellä ja Kaksosilla. Tähtimerkin sijainti taivaalla on 300°–330° astetta pituuspiirillä.

Nimi eri kielillä
  • Suomeksi: Vesimies
  • Ruotsiksi: Vattumannen
  • Englanniksi: Water-Bearer
  • Latinaksi: Aquarius
  • Kreikaksi: Ydrohoos
Symboli ja selitys
Vesimiehen symboli
Väreilyä veden pinnassa
Onnentieto
  • Onnenpäivä: perjantai
  • Onnenväri: violetti ja sähkönsininen
  • Onnenkivet: akvamariini ja ametisti
  • Onnennumero: 1

Sama horoskooppimerkki on myös Suomen presidentillä Juho Kaarle Ståhlberg.

Sama tähtimerkki on nykyisillä kansanedustajilla Aino-Kaisa Pekonen, Antti Kaikkonen, Bella Forsgrén, Ilkka Kanerva, Jaana Pelkonen, Johannes Yrttiaho, Jukka Kopra, Katja Hänninen, Mari Holopainen, Matti Semi, Mauri Peltokangas, Merja Kyllönen, Olli Immonen, Thomas Blomqvist, Tiina Elo, Timo Heinonen, Tuula Haatainen, Tytti Tuppurainen, sekä Veronica Rehn-Kivi.

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus muiden kanssa on laskettu tälle sivulle.

Vesimies-miehen kuvaus

Vesimiehes voi vaikuttaa siltä niin kuin hänen ympärillä olisi muita hylkivä voimakenttä. Hän on voimakastahtoinen, mutta suuri heikkous on asioiden ottaminen liian henkilökohtaisesti. Vesimies-mies saattaa käyttäytä ikään kuin toiset eivät olisi oikeutettuja ymmärtämään hänen luonnettaan, ja se voi olla haastavaa myös vahvatahtoiselle kumppanille. Tämän miehen kanssa onkin tärkeää heti suhteen alussa saada yhteisymmärrys siitä miten kumpikin voi lähestyä toisiaan, ettei esimerkiksi mykkäkoulua saa harjoittaa.

Kommentointi on toistaiseksi pois käytöstä johtuen roskapostista.

Tämä sivu ei ole vielä saanut mielipiteitä.